preskoči na sadržaj

Prirodoslovna i grafička škola Rijeka

Login
Upisi

Sve o upisima u Prirodoslovnu i grafičku školu Rijeka

 

Što ja zapravo radim?

e-dnevnik

Prirodoslovna i grafička škola koristi e-Dnevnik. U nastavku su poveznice na odgovarajuće web-stranice.

Kalendar
« Studeni 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Poduzetništvo u eTwinning projektima
Autor: Administrator , 23. 10. 2017.

Poduzetništvo u eTwinning projektima

Od 5.-8. listopada u Krakowu je održan kontaktni seminar „Poduzetništvo u eTwinning projektima“ na kojem je sudjelovala nastavnica Prirodoslovne i grafičke škole Rijeka mr.sc. Marina Pavlić.

Seminar je organizirala poljska nacionalna služba za podršku u eTwinningu, sudjelovalo je ukupno 67 sudionika iz 11 europskih zemalja. Osim nastavnice iz Prirodoslovne i grafičke škole Rijeka na seminaru su sudjelovala i 4 nastavnika iz različitih srednjih strukovnih škola iz cijele Hrvatske (Split, Osijek, Opuzen i Varaždin).

Seminar je organiziran radi poticanja sudionika na korištenje portala eTwinning za komunikaciju i suradnju u eTwinning projektima. Tijekom predavanja i radionica sudionici aktivnosti imali su se prilike detaljno upoznati s mogućnostima eTwinning platforme. Putem ove platforme članovi mogu komunicirati, surađivati, razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te postati dijelom najzanimljivije obrazovne zajednice u Europi. Zajednica obuhvaća oko 500 tisuća nastavnika, 185 tisuća škola koje su do sada sudjelovale u 64 tisuće projekata.Na radionicama profesionalnog usavršavanja sudionici su razvijali svoje vještine korištenja informacijsko-komunikacijske tehnologije u nastavi i provedbi projekta. Veliki dio vremena bio je posvećen pronalasku partnera i zajedničkom dogovaranju novih projekata.

Prof. Marina Pavlić ostvarila je partnerske odnose s profesorima srednjih strukovnih škola iz Poljske, Cipra i Hrvatske (Split) te je dogovorila novi eTwinning projekt pod nazivom „Tradition Nutrition“ koji će se realizirati tijekom ove školske godine.

Sve aktivnosti ovog kontaktnog seminara bile su financirane u okviru programa Erasmus+, eTwinning od strane Europske unije preko Agencije za mobilnost i programe EU. 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju