preskoči na sadržaj

Prirodoslovna i grafička škola Rijeka

Login
Upisi

Sve o upisima u Prirodoslovnu i grafičku školu Rijeka

 

Što ja zapravo radim?

e-dnevnik

Prirodoslovna i grafička škola koristi e-Dnevnik. U nastavku su poveznice na odgovarajuće web-stranice.

Kalendar
« Kolovoz 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST I POZIV NA TESTIRANJE
Autor: Administrator , 12. 9. 2019.

KLASA: 112-01/19-01/16
URBROJ: 2170-56-01-19-09
Rijeka, 12. rujna 2019.
Na temelju čl. 19 Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Prirodoslovnoj i grafičkoj školi Rijeka, Povjerenstvo za vrednovanje kandidata objavljuje dana 12. rujna 2019. godine slijedeću

OBAVIJEST I POZIV NA TESTIRANJE

kandidatima prijavljenim za radno mjesto nastavnika/ce kemijske skupine predmeta (kemija i toksikologija) na neodređeno nepuno radno vrijeme od 5 sati nastave tjedno / 10 sati ukupno tjedno (KLASA: 110-01/19-01/16, URBROJ:2170-56-01-19-02) od 26. kolovoza 2019.
Povjerenstvo za vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj za navedeno radno mjesto objavljenog dana 26. kolovoza 2019. godine na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Prirodoslovne i grafičke škole Rijeka, obavještava kandidate koji udovoljavaju uvjetima natječaja i koji su dostavili potpunu i pravodobnu prijavu kako slijedi:


Testiranje će se održati dana 18. rujna 2019. godine (srijeda) u 11,00 sati u prostorijama Prirodoslovne i grafičke škole Rijeka, Vukovarska 58, Rijeka, u učionici-laboratoriju 208/209.

Pozivaju se kandidati:

1. Mario Franić
2. Darko Gumbarević

Kandidati/kinje su dužni ponijeti sa sobom odgovarajuću identifikacijsku ispravu (važeću osobnu iskaznicu, putovnicu ili vozačku dozvolu) bez koje neće moći pristupiti testiranju (postupku vrednovanja).
Po dolasku na testiranje od kandidata će biti zatraženo predočavanje identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Testiranju mogu pristupiti samo kandidati koji mogu dokazati identitet, a podnijeli su potpunu i pravovremenu prijavu na natječaj i ispunjavaju formalne uvjete natječaja.
Kandidat koji ne pristupi testiranju smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj i više se neće smatrati kandidatom.
Nakon što Povjerenstvo utvrdi identitet kandidata, započet će se s testiranjem.
Testiranje obuhvaća praktičnu provjeru stručnog znanja i sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta za koje je raspisan natječaj. Za testiranje kandidatima će biti podijeljeni zadaci za provjeru znanja koja su jednaka za sve kandidate, a testiranje se sastoji od obavljanja praktičnih zadataka u kemijskom laboratoriju.

Predviđeno vrijeme testiranja je 90 minuta.

Za vrijeme testiranja nije dopušteno koristiti se bilo kakvom literaturom ili bilješkama, koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva, napuštati prostoriju u kojoj se vrši provjera znanja, razgovarati s ostalim kandidatima ili na drugi način remetiti mir i red.
Ukoliko kandidat postupi na nedopušteni prethodno opisani način bit će udaljen s testiranja, a njegov rezultat Povjerenstvo neće ocjenjivati, te će se smatrati da je kandidat povukao prijavu na natječaj.

Izvori za pripremu provjere znanja:
M. Sikirica, B. Korpor-Čolig, Praktikum iz opće kemije, Školska knjiga Zagreb
Nakon obavljenog testiranja kandidata Povjerenstvo utvrđuje rezultat testiranja za svakog kandidata koji je pristupio testiranju bodovima od 0 do 100%. Smatra se da je kandidat zadovoljio na testiranju ako je ostvario najmanje 50% bodova od ukupnog broja bodova svih članova Povjerenstva.
Kandidat koji ne zadovolji na testiranju ne ostvaruje pravo na pristup razgovoru (intervjuu).
Rezultat testiranja i poziv kandidatima na razgovor (intervju) Povjerenstvo će objaviti na mrežnoj stranici Škole u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka.

Povjerenstvo u razgovoru (intervjuu) s kandidatom utvrđuje interese, profesionalne ciljeve, socijalne vještine, sposobnost izražavanja, intelektualnu sposobnost, motivaciju za rad na radnom mjestu za koje je objavljen natječaj.
Svaki član Povjerenstva vrednuje rezultat razgovora (intervjua) bodovima od 0 do 10 bodova i određuje postotak, a smatra se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je ostvario najmanje 50% bodova od ukupnog broja bodova svih članova Povjerenstva.
Nakon provedenog razgovora (intervjua) Povjerenstvo izrađuje rang-listu kandidata prema ukupnom broju bodova/postotaka ostvarenih na testiranju i razgovoru (intervjuu). Izvješće o provedenom postupku i rang-listu kandidata dostavlja ravnatelju koji odlučuje o kandidatu za kojeg će zatražiti prethodnu suglasnost Školskog odbora za zasnivanje radnog odnosa, s time da prije donošenja odluke ravnatelj može pozvati kandidate na razgovor.

 

Povjerenstvo za vrednovanje kandidata

 Priloženi dokumenti:
Obavijest_i_poziv_kandidatima_za_testiranje.pdf (334.22 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju