preskoči na sadržaj

Prirodoslovna i grafička škola Rijeka

Login

OBAVIJEST I POZIV NA TESTIRANJE

KLASA: 110-01/19-01/19 URBROJ: 2170-56-01-19-04 Rijeka, 3. prosinca 2019. godine

Na temelju čl. 19 Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Prirodoslovnoj i grafičkoj školi Rijeka, Povjerenstvo za vrednovanje kandidata objavljuje dana 3. prosinca 2019. godine slijedeću

OBAVIJEST O VREMENU I MJESTU ODRŽAVANJA TESTIRANJA kandidata prijavljenih za radno mjesto nastavnika/ce praktične nastave (grafičar tiska, grafičar dorade, grafički tehničar tiska, grafički tehničar dorade)

Povjerenstvo za vrednovanje kandidata prijavljenih na natječaj za radno mjesto nastavnika/ce praktične nastave na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom objavljenog dana 3. prosinca 2019. godine na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Prirodoslovne i grafičke škole Rijeka, obavještava kandidate da će se testiranje koje se sastoji od praktične provjere stručnog znanja, sposobnosti i vještina kandidata bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta - rad na uređajima i strojevima za grafičku doradu i tisak održati dana 13.12.2019. u 10 sati, u grafičkoj radionici škole. Kandidati koji zadovolje na testiranju ostvaruju pravo na pristup usmenom razgovoru (intervju) koji će se održati istoga dana, 13.12.2019., nakon utvrđenja rezultata praktične provjere.

Imena kandidata koji udovoljavaju uvjetima natječaja i koji će biti pozvani na testiranje objaviti će se dana 12.12.2019.na mrežnoj stranici Škole http://ss-prirodoslovna- graficka-ri.skole.hr, u rubrici pod nazivom „Natječaji“, podrubrika „Poziv kandidatima na testiranje“.

Povjerenstvo za vrednovanje kandidata

preskoči na navigaciju