2019-12-10 14:17:57

INA - Natječaj za dodjelu stipendija

INA-Industrija nafte, d.d. pokrenula Natječaj za dodjelu stipendija INA Grupe učenicima koji se obrazuju u području elektrotehnike, strojarstva, kemijske tehnologije, ekologije, naftnog rudarstva, geologije i prometa i logistike u školskoj godini 2019./2020.

Program stipendiranja INA Grupe je dio strategije razvoja mladih ljudi u strukovnom obrazovanju koji se provodi u okviru programa Razvijaj strukovne vještine uz podršku Ine.

Program obuhvaća različite aktivnosti kojima se među mladim ljudima promovira strukovno obrazovanje te stvaraju prilike za unaprjeđenje kvalitete strukovnog obrazovanja.

Na Natječaj se mogu prijaviti učenici svih razreda iz svih strukovnih škola koji se obrazuju u sljedećim strukovnim programima:

a)       Elektrotehnika: Elektrotehničar, Tehničar za električne strojeve s primijenjenim računalstvom, Tehničar za mehatroniku, Elektromonter, Elektromehaničar, Elektroinstalater, Elektroničar-mehaničar

b)      Strojarstvo: Strojarski tehničar, Strojarski računalni tehničar, CNC operater, Strojobravar, Bravar, Industrijski mehaničar, Instalater monter, Zavarivač

c)       Kemijska tehnologija: Kemijski tehničar

d)      Ekologija: Ekološki tehničar

e)      Naftno rudarstvo: Naftno-rudarski tehničar

f)        Geologija: Geološki tehničar

g)       Promet i logistika: Tehničar cestovnog prometa, Vozač  motornog vozila, Tehničar za logistiku i špediciju, Tehničar vuče-strojovođa, Tehničar za željeznički promet

 

Sve informacije o kriterijima i uvjetima Natječaja pogledajte na našoj web stranici https://www.ina.hr/karijera/projekti-za-mlade/razvijaj-strukovne-vjestine-uz-podrsku-ine/natjecaj-za-dodjelu-stipendija-22805/22805.

Obzirom da nam je suradnja s vašom školom izrazito važna, nadamo se da ćete podržati našu inicijativu stipendiranja vrijednih i motiviranih učenika.

U tom kontekstu će nam biti jako važan vaš angažman da o Natječaju obavijestite sve svoje učenike i njihove roditelje, razrednike i ostale profesore te da ih potaknete na prijavu!

Natječaj je otvoren od 9. prosinca 2019. do 10.siječnja 2020. godine.

Za sve dodatne upite svi zainteresirani se mogu javiti na stipendije@ina.hr.


Prirodoslovna i grafička škola Rijeka